За кандидатите

Процес на набиране на персонал – това са само няколко лесни стъпки

Процесът на набиране на персонал в Duijndam International е разработен с мисълта за хората, които са решени и мотивирани да работят и да успеят.

За да можете да заминете и да започнете работа в най-кратък срок, ние намалихме до минимум количеството документи. Вие сте само на няколко прости стъпки от намирането на нова работа!

Формални изисквания

Всяко лице, което желае да замине за работа в Холандия, трябва:

 

  • да бъде пълнолетно
  • да притежава неповреден документ за самоличност, валиден минимум 6 месеца
  • да се регистрира в Duijndam Space, да изпрати CV или да попълни формуляра за заявка в един от нашите офиси и да изрази съгласието си за обработване на личните данни с цел участие в набиране на персонал за работа
  • да притежава банкова сметка в Евро (на собствено име и фамилия)

Пътуване

В продължение на много години ние сътрудничим с една от известните транспортни фирми, която безопасно и навреме ще Ви закара в нашия офис в Холандия. Пътуванията се организират на територията на цяла Полша. Ако живеете в малък град, вероятно ще трябва да отидете в най-близкия по-голям град.

А как е решен всекидневният транспорт за работа?

Пътуването от мястото на живеене до работното Ви място в Холандия в повечето случаи е безплатно. За нашите служители имаме на разположение леки коли и популярните в Холандия велосипеди. Когато пристигнете в офиса ни във Ватеринген в Холандия, ще се срещнете с нашите координатори, за да допълните всички формалности.

Жилищни условия

Предлагаме удобно и комфортно настаняване в едносемейни къщи.

По възможност се стремим да осигурим настаняване възможно най-близо до работното място така, че да се съкрати времето за пътуване и по този начин да се осигури на служителите повече време за почивка. Къщите разполагат с обща всекидневна с телевизор, оборудвана кухня, баня, тоалетна и спални. Предлагаме безплатен достъп до интернет във всяка къща.

Постоянно усъвършенстваме стандарта на жилищата, за да изпълним очакванията на нашите служители.

Възнаграждение

В нашата агенция функционира система за ежеседмични отчети на работните часове и възнагражденията. Чрез интернет страницата, логвайки се в своя профил, всеки служител има постоянен и безопасен достъп до историята на своите фишове за възнагражденията и годишни отчети (Jaaropgaven). Възнаграждението се изплаща по банкова сметка на служителя.

Осигуровка

Здравната застраховка е задължителна за лицата, които започват работа на територията на Холандия. Фирма Duijndam може да кандидатства за здравно осигуряване от Ваше име. След регистрацията ще получите застрахователна карта, която е необходима при посещение при лекар или в болница. Вноската за здравно осигуряване автоматично се приспада от възнаграждението на всеки служител. За да се компенсират някои от средствата, предвидени за здравно осигуряване, всеки от нашите служители може да кандидатства за съфинансиране. Размерът на съфинансирането зависи от размера на брутния доход.

Помощ

След пристигането Ви в Холандия ще се срещнете с нашите координатори, които говорят на полски, нидерландски и английски език. Те ще Ви помогнат да уредите всички необходими формалности, свързани с договора, застраховката, данъка и т.н. Ще Ви представят в новата фирма и ще Ви въведат във Вашите трудови задължения на работното място. Ще организират удобни жилищни условия и през целия период на Вашето пребиваване ще се грижат за правилния стандарт на обзавеждане на жилищата и пътуването за работа. През целия период на Вашето пребиваване ще бъдат в контакт с Вас – телефонен и личен. Ще помогнат с въпросите, свързани с работата, жилището и ще Ви служат с езикова помощ.

Търсите добре платена работа в Холандия? Регистрирайте се в Duijndam Space