За нас

КОИ СМЕ НИЕ?

Duijndam International е агенция по заетост, която действа в Полша от 2003 година. Всеки ден успешно свързваме много служители и работодатели.

Ние се специализираме в сезонна и временна заетост в Холандия.

Предлагаме работа в много отрасли на икономиката и приспособяваме нашите оферти в зависимост от нивото на Вашето образование и опит, както и личните предразположения.

В нашата фирма ефективната комуникация е от голямо значение, а благодарение на обмяната на идеи и опит, както и поставянето на ясни цели знаем, какво очакват от нас нашите кандидати и възложители. Така, както досега, можете да очаквате от нас професионални методи на оперативна дейност, базиращи на индивидуалния подход. В нашия екип има хора, говорещи полски, английски, нидерландски и немски език. Нашите специалисти за набиране на персонал са професионалисти в своята област, притежаващи богати знания в много отрасли и области на икономиката. Отличава ни това, че притежаваме богата оферта от предложения за работа, от ръководни длъжности, през специалисти до функции на най-ниските нива в организацията. Сътрудничим с работодатели от много отрасли и сектори на икономиката, между другото: администрация, логистика, транспорт, строителство и градинарство.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Изминаха 20 години откакто Karel Duijndam забелязал нуждата на работодателите от предоставяне на добри и гъвкави услуги по заетостта. Неговите методи на оперативна дейност, базиращи на доверието, ангажираността и умението да си поставя цели и стремеж към реализирането им за кратко време довеждат до появата на първите поръчки.

През 1997 година на улица Kerklaan във Ватеринген отваря врати първото седалище на фирмата под името Uitzendbureau Karel Duijndam (UKD). С течение на времето фирмата се разраства и са създадени още пет отдела в Холандия и три в Полша. Заедно с развитието на фирмата се променя и нейното име: в Полша на Duijndam International, а в Холандия на Duijndam Uitzendgroep. Персоналната политика продължава да бъде неразделна част от стратегията на фирмата. На първо място поставяме удовлетворението на нашите клиенти и кандидати.

СЕРТИФИКАТИ И ПАРТНЬОРИ

Членството ни в различни браншови организации и притежаваните съответни сертификати дава на хората, търсещи работа обективен образ на нашата фирма. Винаги се стремим да изпълняваме предоставяните от нас услуги на възможно най-високо ниво, надеждно и професионално.

Като първи в Полша получихме вписване в Националния Регистър на Агенциите по Заетостта и притежаваме Сертификат на Министерството на Икономиката на Труда и Социалната Политика № 1.

От 2004 година сме член на Националната Конвенция на Агенцията по Труда, което доказва, че се придържаме към най-високите етични и професионални стандарти в дейността, свързана с посредничество на пазара на труда.

МИСИЯ, ВИЗИЯ, АМБИЦИЯ

Нашата мисия е свързване на хората. Независимо от това, дали търсите нова работа или искате да увеличите Вашия екип с нови служители, фирма Duijndam винаги се стреми да намери подходящо свързване на интересите на двете страни на пазара на труда.

Ценните и мотивирани служители са безценни за фирмите и организациите. Изпълнението на очакванията на служителите и работодателите е нашата цел, към която непрекъснато се стремим с голям ентусиазъм!

Независимо от икономическата ситуация фирма Duijndam непрекъснато се развива. В резултат на това все повече работодатели и търсещи работа от различни индустрии идват точно в нашата агенция. Целта на фирмата е да продължава развитието си и през следващите години.

Търсите добре платена работа в Холандия? Регистрирайте се в Duijndam Space